loader

Serviciile principale oferite clienților de către Cost Contab Grup sunt:

Contabilitate

Departamentul care asigură serviciile de contabilitate include specialiști cu pregătire academică în domeniu, doi experți contabili și încă patru în etapa de pregătire.

Vezi detalii

Recrutare

Suntem alături de clienții noștri în procesul de identificare și angajare a celor mai buni candidați din afara României și anume din Dubai, India, Nepal pentru HORECA, construcții, agricultura, precum și pentru servicii de curățenie și de îngrijirea copiilor.

Vezi detalii

Salarizare

Activitățile de salarizare includ administrarea angajaților, contabilitatea tuturor proceselor de calcul salarial și gestionarea întregii documentații.

Vezi detalii

Consultanță fiscal – financiară

Consultanța fiscal – financiară include, pe lângă altele, administrarea fiscală a companiilor, realizarea și depunerea declarațiilor fiscale, evidența tranzacțiilor cu bunuri imobile, precum și asistență în procesul de fuziuni și achiziții.

Vezi detalii

Expertiză judiciară și extra-judiciară

Expertiza tehnică judiciară este realizată din dispoziţia organelor de urmărire penală, a instanţelor judecătoreşti sau a altor organe cu atribuţii jurisdicţionale, iar cea extra-judiciară este efectuată la cererea persoanelor fizice sau juridice.

Vezi detalii

Înființări societăți și servicii conexe

Această categorie include activitățile legate de registrul Comerțului: înființare de SRL, PFA, mențiuni și modificări ale actelor constitutive, sedii sociale, avize și autorizații.

Vezi detalii

Detalii contact

Adresă
Bulevardul Republicii, nr. 117B, Bl. D5B, Pitești, Argeș

Contactează-ne și află cum te putem ajuta!

    ×

    Bună!

    O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție. Cu ce vă putem ajuta?

    ×