loader

Parteneri de incredere

De-a lungul celor 10 ani de activitate am dezvoltat parteneriate sustenabile cu alte companii sau organizații importante din mediul de afaceri național sau european.

program de facturare si gestiune online

SmartBill

smartbill
Supreme Council of European Business

SCEB

2. Supreme Council of European Business

Supreme Council of European Business este o organizație internațională de afaceri cu sediul în București, România. SCEB reunește oameni de afaceri locali și străini, având ca scop să constituie o punte de legătură între instituțiile locale și mediul de business și să creeze noi oportunități comerciale la nivel național și internațional.

FORUM PROIECT INVEST

logo-forum-proiect-invest

Servicii complexe de Proiectare și Consultanță, în toate domeniile de activitate, pentru Accesarea Fondurilor Europene și Guvernamentale.

DATA MORE SECURE

data-more-secure

DMS oferă servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, administrarea și stocarea arhivelor, software de management al documentelor și automatizare fluxuri de lucru, soluții personalizate pe nevoile clienților noștri. Obiectivul nostru este optimizarea și modernizarea proceselor dvs de afaceri și fluxul de informații în companie. Soluțiile noastre și ale partenerilor sunt bazate pe o experiență de 11 ani în domeniul arhivării și managementului integrat al documentelor.

parteneri cost contab

LEGALASIST.RO

logo-dark-legalasist-ro

Audit d'OR

Audit D-Or - Servicii de Audit Intern

Audit d’OR este un start-up fondat de o echipa de specialisti cu o experienta de peste 18 ani in industria serviciilor profesionale de audit si consultanta, care ofera solutii eficiente si durabile de audit intern, audit extern si consultanta in vederea optimizarii proceslor interne, pentru companii din toate industriile.

Descarca prezentarea

innoTMS

innotms

innoTMS este un sistem de management integrat pentru companiile de transport și expediție, oferind soluții reale la problemele zilnice cu care se confruntă companiile din acest domeniu. De mai bine de 15 ani, am dezvoltat continuu software-ul pentru a-l face și mai ușor de utilizat și pentru a satisface cerințele schimbărilor legislative și tendințele din industrie. innoTMS reunește toate funcțiile care sunt esențiale pentru execuția profesională și managementul proceselor.

×

Bună!

O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție. Cu ce vă putem ajuta?

×