loader

Despre Cost Contab Group

Grupul Cost Contab s-a înființat în 1995 ca o afacere de familie coordonată de către Costeliana Olteanu - Contabil Autorizat și a început expansiunea la nivel național în 2013, când în echipa de management s-a alăturat Ramona Gentărău – Expert Contabil. În 2022 grupul include peste cinci companii 100% românești care aduce împreună 20 de profesioniști în contabilitate, economie, finanțe și fiscalitate, resurse umane și domeniul juridic.

Companiile de contabilitate sunt acreditate CECCAR, iar echipa de experți este implicată activ și în activitățile de refaceri contabile, asistență și consultanță pe parcursul controalelor de la ANAF și ITM la care sunt supuși clienții activi din portofoliu.

Cu sediul central în Pitești, Argeș, și birouri în București și Domnești, Argeș, grupul de companii a generat o cifră de afaceri de peste 400.000 euro și a adunat în portofoliu, de-a lungul timpului, peste 350 de firme din industrii variate, de la producție, la comerț și servicii.

Prețuri accesibile

Servicii profesionale

Dezvoltare continuă

Echipa noastra

Misiune

Contabilitatea și fiscalitatea reprezintă motorul unei companii, iar misiunea noastră este să oferim clienților noștri cele mai bune instrumente și soluții practice pentru a-și dezvolta afacerile într-un mod sustenabil.

Viziune

Întreaga echipă de management este permanent implicată în identificarea celor mai eficiente soluții software care să asigure automatizarea procesului de introducere a datelor și a celui de trimitere și preluare a datelor atât de la și către ANAF, precum de la și către clienți.

Valorile Cost Contab Group

Dezvoltare continuă

Grupul investește permanent în soluții tehnice de ultimă generație și în formarea continuă a personalului prin participarea la diverse cursuri de specialitate și prin abonarea la diverse soluții de informare fiscală și legsilația muncii.

Transparență

Echipa Cost Contab este alături de clienții săi în permanență și le pune la dispoziție întreaga lor expertiză pentru ca aceștia să aibă un partener de încredere pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor lor.

Dedicare

Experții Cost Contab lucrează în echipe mixte de specialiști și identifică în permanență, cu perseverență și dedicare, cele mai bune soluții pentru clienții din portofoliu.

×

Bună!

O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție. Cu ce vă putem ajuta?

×