loader
SECOND OPINION

Cere opinia unui consultant

Cere opinia unui consultant

Știm că antreprenorii sunt oameni ocupați și implicați în procesele și operațiunile zilnice ale companiei, motiv pentru care amână studierea rapoartelor financiar – contabile pe care le primesc, în mod periodic, de la contabilitate. Cu toate acestea, cunoașterea aprofundată a situației financiare este esențială pentru planificarea riguroasă și luarea unor decizii informate și asumate de dezvoltare a afacerii. Mai mult decât atât, acest lucru vă poate oferi mai mult control al cash flow-ului, al investițiilor și a impozitelor pe care le plătiți.

Când înțelegeți cifrele afacerii, veți obține o imagine mai clară a modului în care o decizie pe care o luați vă va afecta rezultatul final, adică profitul anual.

Echipa de profesioniști Cost Contab vă pune la dispoziție expertiza adunată pentru a primi o a doua opinie cu privire la situația financiar – contabilă reală a companiei. Puteți folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite, în mod anonim, balanțele și bilanțul anului de referință . În maxim 72 de ore veți primi un raport al analizei efectuate și o serie de recomandări cu privire la elementele pe care trebuie să le îmbunătățiți.

Formular ``Second opinion``

    ×

    Bună!

    O echipă de profesioniști vă stă la dispoziție. Cu ce vă putem ajuta?

    ×